اعاده حیثیت بعد از رای تبرئه دادگاه، ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۸۹۵ #10709299

بنده با آقایی آشنا هستم که ازدواج کردن اما عملا جدا از همسرشون زندگی می‌کنن و نزدیک شش ماهه که همسر ایشون شهرستان هستن و استرداد جهیزیه کردن و رفتن و کارهای طلاق در جریانه، همسر ایشون برای استرداد جهیزیه که اومده بودن من رو تو راه پله‌های منزل ایشون دیدن و کار ما به دادگاه و دادسرا رسید، هم رای اول و هم رای تجدید نظر صادر شد و ادله و مدارکی که ثابت کنه ما با هم رابطه داشتیم پیدا نشده، شکایت ایشون رابطه نامشروع مادون زنا بوده که دادگاه در هر دو مرحله ادعای ایشون رو رد کرده.
الان ما می تونیم اعاده حیثیت کنیم؟
با شکایت من و اون آقا چه اتفاقی میفته؟
پرونده دوباره باز میشه و ممکنه به نحوی ثابت کنن ما رابطه داشتیم؟
البته رابطه تلفنی و پیام و اینا فکر نمی کنم مادون زنا محسوب شه و ایشون به ما تهمت زنا زدن.
به ضرر ما تموم نمیشه شکایت کنیم از ایشون یا نه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات شما ، اعاده حیثیت نتیجه نخواهد داد. چون تابع شرایط خاصی است و شامل شما نمیشود

باسلام
اتهام ایشان افترا میباشد ومیتوانید شکایت کنید.ولی اگر در دادگاه ثابت شودکه وی
در طرح شکایت ازشما سوءنیتی نداشته است شکایت شما به جایی نخواهد رسید

عنوان اتهام ایشان افترا خواهد بود. و احتمال محکوم شدن ایشان وجود دارد. ولی برخی دادگاهها با این استدلال که ایشان در طرح شکایت سوء نیت نداشته
و فقط نتوانسته اتهام را ثابت کند، شکایت افترای را رد میکنند‌