آیا در این مورد قاعده جمع مجازات اجرا میشود و مجموعا به ۲۱ سال حبس محکوم میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۱۲ #10624152

سلام.فردی به اتهام جعل امضای شش فقره سند عادی و استفاده از سند مجعول با رعایت ماده ۱۳۴ به شش فقره سه سال و نیم حبس تعزیری محکوم شده است.آیا در این مورد قاعده جمع مجازات اجرا میشود و مجموعا به ۲۱سال حبس محکوم میشود؟
اگر جواب منفی است ممنون میشم میزان دقیق مجازات چنین جرمی را بفرمایید؟!

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرگاه جرائم ارتکابی بیش از سه جرم باشد، مجازات هر یک را بیش از حداکثر مجازات مقرر قانونی مشروط به اینکه از حداکثر به اضافه نصف آن تجاوز نکند، تعیین می نماید. در هر یک از موارد فوق فقط مجازات اشد قابل اجراء است
یعنی مثلا اگر مجازات جرمی حداکثر سه سال باشد دادگاه باید اگر تعداد جرائم بیش از سه باشد به حداکثر مجازات(۳ سال حبس) اضافه کند فقط این اضافه کردن نباید بیش از نصف آن(۱.۵ سال) باشد در پرونده شما حداکثر مجازات به علاوه مقداری که قاضی به آن اضافه کرده است ۳.۵ سال شده است.همینطور برای تمام جرایم شما حکم تعیین شده و بیشترین ان را که در پرونده شما ۳.۵ سال می باشد اجرا خواهد شد

سلام
در صورتی که جرایم بیش از سه فقره باشد مجازات نباید بیش از نصف حداکثر مجازات معین در قانون باشد.

سلام
به نظر مورد از مصادیق تعدد معنوی است و لذا متهم به مجازات شدیدتر محکوم می شود