بابت مزاحمت عبور کابل همسایه، چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۶ #10615978

بابت مزاحمت عبور کابل همسایه شکایت کردم در دادگاه اظهار نمود کنتور مال من نیست و مال پسرمه، در صورتیکه ملک بنام خودشه و خودش اونجا ساکنه، الان باید از پسرش شکایت کنم؟
آیا این مصداق فریب نیست؟
چطور میتونم ثابت کنم که فقط دارن بازی میکنن که رفع مزاحمت نکنند؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید تقاضای استعلام مالکیت ملک را نمایید تا این موضوع احراز گردد

مرجع قضایی حکم به رفع مزاحمت و ممانعت از حق خواهد داد و تفاوتی نمیکند که مانع، چه کسی است و اگر دادخواست حقوقی مطرح شده باشد بایستی نام هر دو به عنوان خوانده در دادخواست ذکر شود تا اگر دعوی نسبت به یکی رد شد دیگری محکوم گردد.

سلام . این موضوع فریب نیست . اما بهتر است دعوی را علیه هر دونفر مطرح کنید تا امکان چنین دفاعی برای مزاحم وجود نداشته باشد .

با سلام
شکایت خودرا به طرفیت هردو مطرح نمایید ومرجع قضایی با بررسی موضوع رفع مزاحمت را صادر خواهد نمود