تهدید بعد از شش سال در فضای مجازی را چگونه باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #105945

سلام خسته نباشید من قبلا با یه اقایی دوست شدم حدودا۵سال پیش به قصد ازدواج اما متاسفانه اون اقا با اولین قرار ملاقات از من با گوشی عکس گرفته و بعد با همون عکسایی که خودم براش فرستاده بود که همه ان عکسا یا با حجاب بودن یا بدون شال بوده.همون موقعه شمارم توی کانال های غیر موجه پخش کرد باعث اذیتم شد شمارم عوض کردم الان بعد شش سال توی اینستاگرام اومده منو تهدید کرده که ابرتو میبرم فیلم و عکس دارم ازت پخش میکنم.الان سوالم اینه که برم برای شکایت حکم قضایی پرینت واتساپ یا تلگرام میده یانه؟که متن پیام های واتساپ یا تلگرام مشخص بشه؟من فقط از این میترسم که فردا بندازن گردن خودم بگن چون باهاش ارتباط داشتی پای خودتم گیره خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام متاسفانه همین تردید ها و نگرانی ها باعث میشود اکثر قریب به اتفاق بزهدیدگان اینگونه جرائم اقدام به شکایت از اینگونه مجرمین ننمایند. و این خود موجب سوء استفاده ها و مزاحمت های بعدی و جری شدن بزهکار میشود. در مانحن فیه حتما به شخص مذکور هشدار جدی بدهید و در صورت ادامه نسبت به طرح شکایت تهدید در محاکم (دادسرا)کیفری اقدام فرمایید.