آیا کسی که منزل شخصی دارد می تواند الزام به تمکین زوجه را بخواهد ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۲۷۱ #10490

1-سلام.اینجانب الزام به تمکین زوجه را داده ام.در صورت استرداد جهیزیه توسط زوجه از منزل شخصی خودم,آیا با توجه به اینکه منزل شخصی دارم, آیا زوجه میتواند از تله تمکین فرار کند؟آیا راهکاری برای من وجود دارد؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست محترم دادگاه زمانی زوجه را ملزم به تمکین می کند که منزلی را که شما تهیه کرده اید ، مناسب زندگی مشترک باشد وخوف ضرر جسمانی و روحی برای زوجه در برنداشته باشدآن وقت دادگاه خانواده زوجه را ملزم به تمکین میکند. موفق باشید