از زمان ارسال رای عدم سازش به دفترخانه زوج چه قدر زمان دارد حقوق مالی زوجه را پرداخت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #104810

سوال در صورتی که دادخواست طلاق از طرف زوج باشد و حکم قطعی عدم سازش به دفترخانه ارسال شده باشد در این حال زوج چند ماه فرصت دارد که حقوق مالی زوجه را که در حکم تعیین شده بپردازد و یا حکم قطعی اعسار را به ترخانه بیاورد تا طلاق ثبت شود ؟ اگر در این زمان این کار را نکند آن حکم چه میشود و زوج چه کار باید کند؟در مدت زمانیکه در گواهی عدم امکان سازش صادر میشود مدت آن قید خواهد شد و در آن مدت زوج ملزم به پرداخت خواهد بود. لذا زوجه میتواند اعتراض کند. با تشکر از جوابتان پس ماده ۳۴ قانون حمایت خانواده که نوشته مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش ۳ ماه است در اینجا صدق نمیکنذ؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس قطعیت رای و سپری شدن زمان تجدیدنظرخواهی و واخواهی زوج موظف به پرداخت محکوم به میباشد. مشروط بر صدور اجراییه اجرای احکام