وکالت طلاق برای ازدواج دوم اعتبار خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۱ #104391

با سلام ایا وکالت طلاقی که برای ازدواج اولم برای خانمم دادم ایا اگر خانمم بعد از طلاق برای باطل بودن طلاقمون و اینکه دوباره برگشته و عقد دوم کردیم الان اگر دوباره بخواد برای بار دوم طلاق بگیره ایا وکالت اول طلاق برای این طلاق دوم اعتبار قانونی داره یا می تونه دوباره از همون استفاده کنه برای طلاق دومش؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه بعد از طلاق مجددا ازدواج کرده باشید دیگر وکالتنامه قبلی اعتبار نخواهد داشت و باید مجددا وکالتنامه تنظیم شود.