مزاحمت به واسطه کوبیدن های مداوم از ساکنین طبقه بالا رو چطور باید پیگیری نمود؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۹۷ #10373251

با سلام
ساکن طبقه همکف از یک ساختمان هفت طبقه هستیم و ساکن طبقه بالا بطور مداوم و یکسره در حال کوبیدن بالای سرماست علت هم استفاده از دار قالی بافی و یا قالیچه بافی در منزل ایشان هستند حتی گاها در ساعات اخرش شب یا نیمه شب یا حتی ۳-۴ صبح یکسره در حال کوبیدن (بافت قالی یا قالیچه) هستند و هر چه ما به در و دیوار میکوبیم تا متوجه بشوند که صدایشان منطقل میشود گوششان بدهکار نیست و متاسفانه نوع کوبیدن طوریست که فقط واحد ما را آزار میدهند و به همین جهت بعید میدانم بتوانم از همسایه ها کمک قانونی بگیرم و به همین جهت از شما راهنمایی میخوام که از لحاظ قانونی چه کار میود کرد و آیا اصلا اثری دارد و از قانون میتوان در این موارد نتیجه گرفت یا خیر.
متشکرم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
امکان شکایت به جرم مزاحمت وجود دارد

سلام با توجه به سر وصدای نامتعارف در ساعت های نیمه شب شما می‌توانید با داشتن شهود از ایشون به جرم مزاحمت شکایت کنید همچنین این موضوع از طریق مدیر ساختمان هم پیگیری شود

شکایت مزاحمت طرح کنید

سلام
بهتره در ابتدا برای ایشان اظهارنامه رسمی ارسال نمایید و در صورت عدم نتیجه با عنوان ایجاد مزاحمت شکایت نمایید .

ابتدا اطهارنامه و سپس شکایت کیفری مزاحمت نمایید

سلام به مدیر ساختمان متذکر شوید

با درود تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید