اگر تلفنی به شخصی توهین کرده باشم قابل پیگیری می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۵ #10312912

سلام ببخشد مشکلی برای من پیش اآمده ممنون میشوم راهنماییم کنید.با پسری اشنا شدم و باهم تلفنی صحبت میکردیم  بین حرفامون من عصبی شدم و بهش توهین کردم البته چندین بار پیش میومد تا اینکه این بار وی هم توهین کرد وبه من کفت که ازم شکایت میکند مدام به من پیام میداد منم جواب پیامشو میدادم تا اینکه اخرین بار بهم پیام داد و گفت فلان تاریخ نوبت دادگاه داری میبینمت و تا چند روز احضاریه میاد دم منزلتون. بعد از آن کلی پیام داد و تماس کرفت من جؤابشوندادم و تلفنمو تا الان خاموش کردم میخواستم بدونم امکانش هست که واقعن شکایت کرده باشه و اینکه اون فقط ی شماره از من داره و سیم کارتم ب نام برادرم هست و چند سالی هست که خونمون رو عوض کردیم امکتنش هست ک احضاریه اومده باشه خونه قبلیمون؟ یا اینکه من خطمو خاموش کردم از طرف دادکاه پیامی اومده باشه؟ این جریان برای پارسال همین موقه هستش و من استرسشو دارم که نکند حکمی به اسم من یا داداشم که سیم کارت به نامش بوده صادر شده باشه و من اطلاعی نداشته باشم. و اینکه اون پسر یه شهر دیگه زندگی میکند اخراش هم واسه من شرط گذاشته بود ک کامل مشخصاتت به من بگو و اینکه باهم باشیم تا من شکایت نکنم.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که ادله(شهود) یا اماراتی(ضبط مکالمه تلفنی) مبنی بر توهین شما حین مکالمه تلفنی موجود باشد امکان شکایت کیفری وجود خواهد داشت.
از طرف دیگر در صورتی که در سامانه ثنا ثبت نام نموده باشید هر گونه شکایت یا دعوایی که علیه شما مطرح شده باشد در آن سامانه وجود خواهد داشت.
در رابطه با توهین از طریق پیامک نیز در مرحله اول مقام قضایی مالک خط همراه را در صورت احراز هر گونه توهین متهم تلقی خواهد نمود.

با سلام ووقت بخیر
برای به نتیجه رسیدن شکایت ادله محکمه پسند نیاز است صرف صدای ضبط شده یا پیام اماره ایست که به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک میکند. و اینکه از شما فقط شماره تماس دارد و ادرسی ندارد ممکن است شکایت کرده باشد و شما رو مجهوالمکان معرفی کرده باشه و رای غیابی برای شما صادر شود. . که در این صورت قابل واخواهی از جانب شما می باشد .

امکان شکایت از شما وجود دارد ولیکن متن پیامک اماره ای است که صرفا به علم قاضی کمک میکند و به تنهایی دلیل محکمه پسندی محسوب نخواهد شد و بنا به توضیحات فوق بعید به نظر می رسد شکایتی علیه شما طرح شده باشد علی ایحال در صورت صدور حکم غیابی می توانید از زمان اطلاع از رای به آن اعتراض نمایید.