آیا دوستم با وجود رضایتش در پلیس فتا و در دادگاه، می تواند از من شکایت کند یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۶ #10166191

با سلام
حدود ۱۰ سال قبل در فیس بوک خودم، عکسی که مربوط به من و دوستم بود را داخل پیج خصوصی فیس بوکم گذاشتم چند وقت بعد، متوجه شدم هک شدم و در سایت های مختلف هم عکس هامونو گذاشتن و حرف های بد نوشتن زیرش و فحاشی کردند (در عکس دو نفر هستیم و کاملا پوشیده ولی یکم آرایش کردیم دو نفری، حالا بعد ۱۰سال، دوستم گفت : نباید بدون اجازه ی من، عکس خودم و خودتو میزاشتی فیس بوکت در پیج خصوص، خلاصه چند هفته قبل، ابتدا دو نفری رفتیم دفتر خدمات قضایی شکایت نوشتیم بر علیه تمامی سایت هایی که زیر عکس ما نوشته های نادرست و فحاشی نوشتند، بعد ارجاع شدیم به پلیس فتا در برگه ی پلیس فتا دو نفری بعد شرح کامل موضوع نوشتیم :
ما دو نفر از همدیگر شکایتی نداریم و رضایت کامل داریم فقط با کسانی که در سایت های مختلف عکس های ما را زدند و زیر آن نوشته های نامربوط و نادرست و فحاشی بر علیه ما دونفر کرده اند، شکایت داریم و از همدیگر رضایت کامل داریم پلیس فتا گفت خیلی دیر امدید بیش از ۲میلیارد سایت گوگل پیدا کرده که عکس هایمان را زده و چهره های شما هم خیلی تغییر کرده نسبت به عکس های ۱۰ سال قبلتان، بعدش ارجاع داد به دادگاه، در دادگاه هم رفتیم جوابش امد طبق قانون فلان به علت گذشت زمان دیگر پیگیری نمیشود. دیگر نه من اعتراض کردم نه دوستم.
سوال من این است آیا دوستم با وجود رضایتش در پلیس فتا و در دادگاه، احتیاطا می تواند از من شکایت کند یا خیر؟
چون ما دو نفر از سایت های مختلف شکایت کردیم ولی دوستم از من شکایت نکرده. قاضی هم نوشت بعلت گذشت زمان طبق قانون فلان پیگیری نمیشود، لازم به ذکر است اصلا چهره هامون هم واقعا عوض شده و زیاد شباهتی به ما دو نفر ندارد.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به دلیل مرور زمان شکایت علیه شما امکان پذیر نمی باشد وقانون گذار جهت شکایت از برخی جرائم مدت زمان تعیین نموده است

خیر با وجود اعلام رضایت کتبی و شمول مرور زمان دیگر دوستتان یا شما نمیتوانید از یکدیگر شکایت نمایید .

سلام- وقتی شاکی رضایت داده دیگر نمی تواند مجددا شکایت خویش را پیگیری نماید/.