پرونده ی بازمانده در دادگاه و صدور حکم غیابی

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۱ #10104

با سلام ما در سال هشتادو پنج بخاطر یک دعوای خانوادگی (بین من همسرم پدرم و برادرم) رفتیم دادسرای الهیه بعد از چند جلسه من از مهریه ام گذشتم و همسرمم از شکایتی که به دروغ بر علیه من کرده بود گذشت و ما فکر کردیم که پرونده بسته شده و دیگه نه ما دادگاه رفتیم نه همسرم از ما شکایتی کرد و کلا از کشور خارج شد زمان گذشت تا سال پیش کهه حساب بانکی من مسدود شد و رفتیم به دادسرای الهیه زمانی که ما مراجعه کردیم گفتن چون پرونده باز مونده و شما چون تکلیفش رو مشخص نکردید پرونده بعد از سه بار ابلاغیه به شما رفته به دادگاه و غیابی حکم صادر شده! هر چی گفتیم دعوا چند سال پیش بوده الان که ما شاکی نداریم گفتن دولت خودش شاکیه چون دعوا بیشتر از دو نفر بوده باید مطمن میشدثد که پزونده بسته شده! الان حکم من دو سال زندانه! درحالیکه اصلا شاکی ندارم !! سوال من از شما اینکه اگر وکیل بگیریم چقدر زمان میبره تا حساب بانکیم باز بشه و دیگه ممنوع الخروج نباشم؟ چقدر هزینه داره؟ و اینکه آیا نیازی به حضور من در مراحل این پروسه هست یا خیر؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به خاطر جنبه عمومی ونزاع بیش از دو نفر این شکایت از شما توسط دولت میباشد که شما به وکیل نیاز دارید.با وکلای یاسا تماس بگیرید و با آنها مشورت کنید.

موفق باشید