جرم ادم ربایی وورودبه عنف وحمل اسلحه

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۰۴۴ #10101

دسلام خسته نباشیدمن یه سوال خیلی مهم دارم ازتون خواهش میکنم هرچه سریع ترپاسخ بدین چون خیلی مهم وحیاتی هست.من حدودسه ماه ونیم بودکه بخاطرازارواذیتی که درخانه شوهرم تحمل میکردم به خونه پدرم رفتم ودادخوست طلاق دادم.حدودیک ماه پیش شوهرم که متولد73هست بااسلحه وینچسترامریکایی که بدون مجوزهم بودازدیوارخونمون پریدداخل ومنوبالباسای توی خونه بردبیرون ومادرم هم که ترسیده بودفرارکردوهمسایه هاروخبرکرداوناهم وقتی ماداشتیم میرفتیم به سمت ماشینش اومدن بیرون من شوکه شده بودم وکاری ازدستم برن میومدجزاطاعت.سوارماشین شدیم دوستشم راننده بودوچند مترجلوترپیاده شد ومابه خونه داییش رفتیم روزبعدش هم به خونه برادرش رفتیم البته توی این چندروزمن مخفی نبودم وبیرون میرفتیم بعدچندروزپیدامون کردن.الان شوهرم ودوستش زندانن واسلحه واشینش روگرفتن.میخواستم بدونم چقدواسش زندانی میبرن حدوداباتوجه به اینکه پرونده حمل موادولواط ومشروب هم داشته ولی فقط شش روزبخاطرموادش رفته زندان که البته اونم 8سالش روکردن2سال واسش.وهمچنین اگربابام رضایت بده چندسال جرم دولتی میخوره.امروزبابام میگفت توی دادگاه گفتم برای هرکدوم ینی حمل اسلحه وورودبه عنف وادم ربایی ازسه سال تا15سال بهش میدن وماهم نمیتونیم رضایت بدیم چون همش جرم دولتی هست ایاواقعابابام راست میگه وهمش جرم دولتی هست ومانمیتونیم رضایت بدیم؟ایاچون من همسرش بودم هم بازم جرم ادم ربایی سنگینی میخوره؟توروخداجواب بدید.باوثیقه میتونه ازادبشه؟اگرمیتونه باوثیقه چندمیلیونی میتونه؟ایاوکیل میتونه جرمش روکم کنه؟؟توروخداجواب بدید.

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرائم آدم ربایی.حمل سلاح گرم و ... مربوط به نظم و امنیت عمومی جامعه میباشد و در صورت گذشت شاکی باز هم مجازات میشوند.مجازات آدم ربایی بین 5 تا 15 سال حبس است و ماده 621 قانون مجازات اسلامی آن را بیان کرده.تا زمان صدور حکم قطعی در بازداشت میمانند.مجازات حمل سلاح گرم هم حبس از 6 ماه تا 2 سال و جزای نقدی از 20 میلیون تا 80 میلیون ریال خواهد بود.

موفق باشید