اثبات جرم صورت نگرفته، اما شاکی همچنان مرا سارق میداند، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #09997428

باسلام با دستور دادستان گفتند سرقت را من نکردم و پرونده همینطوری باز هست ولی کلانتری هی به من زنگ و هم ابنکه چند روز هست از ساعت ۱۲ الی ۳ چند بار میاد اطرف خونه ما وامیسته و بعد میره الان شاکی هم هی خونه در را میزنه و میره پیش فامیلامون ابروم را برده و میگه به من بکند وسایل هاش را تحویل بدم درثورتی که کار من نبود و هیچ مدرکی هم نداشت تو اگاهی هم کتک زدند و گفتند اعتراف کن که نکردم الان با دستور دادستان و بازپرس من در بیرونم که هیچگونه پرونده هم نشده وای این شاکی دست بردار نیست چکار کنم

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به عدم اثبات جرم انتسابی وی میتوانید احاده حیثیت نمایید.
و شکایتی با موضوع مزاحمت در دادگاه به دلیل رفت و امد های بی دلیل شاکی و شکایتی در مورد هتک حرمت مطرح کنید که شاکی ابروی شما را با کارهایش دارد میبرد.از جهاتی دیگر میتوانید به دلیل کتک زدن مامورین از دست مامورین نیز از طریق سامانه ۱۹۷و یا سامانه ۱۱۶شاکی شوید.
در صورتی که مامورین گشت برای شما دردسر و دلهره و اضطراب ایجاد میکنند و یا اینکه وجهه ی انسانی و شخصیتی شما را تخریب نموده اند.میتوانید از طریق ساماته های بالا و یا از طریق دادسرای نظام اقدام به حق خود نمایید.