واخواهی کرده ام؛ یک سال حبس غیابی به من داده اند؛ احتیاج به حضور من در دادگاه هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۲ #09954332

باسلام
اینجانب حکم غیابی ۱ سال از نوع ذرجه ۵ با جرم تحصیل مال از طریق نامشروع بهم داده اند والان هم رضایت محضری گرفته ام و همراه واخواهی ضمینه پرونده کرده واخواهی کرده ام الان دوباره دادگاه تشکیل بشود احتیاجی به حضور خودم که نیست والان میتوانم در لایحه ای در تاریخ دادگاه از خودم دفاع کنم واینکه من رضایت گرفتم از یک سال حبس درجه ۵ که در دادنامه نوشته است به نظر شما چی می ‌شود والان احتیاج به راهنمایی شما دارم ممنونم واینکه تحصیل نال نامشرکع در دادنانه حکم غیابی دادگاه نوشته یک سال حبس درجه ۵ ولی در قانون درجه هفت است یعنی چه با سپاس

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید لایحه بدهید ولی بهتر است در جلسه ی رسیدگی حاضر شوید و از خود دفاع کنید

بهتره در دادکاه حضور یابید و از اتهام خود دفاع کنید

سلام، در صورت ابلاغ جهت حضور در جلسه رسیدگی، شرکت کنید

بهتر است در جلسه رسیدگی حضور داشته باشید .

درود
می توانید لایحه ارسال کنید اما بهتر است حاضر شوید.

دو تا ۵ سال حبس میشود حبس درجه ۵ احتمالا قسمتی از حبس شما تعلیق شده است نه تمام ان. بهتر است در جلسه حاضر شوید

با سلام واحترام حتما در دادگاه حضور داشته باشید و در مورد نوع مجازات بستگی به جرم و شرایط و نوع و سابقه و شرایط دیگری بستگی دارد تا مجازات تعیین شود و و در مورد رضایت به نفع شما نیز دوباره بستگی به جرم و جنبه ی عمومی و آثار جرم و سابقه و... موارد دیگری دارد تا تاثیر آن را بتوان بیان کرد پس بهتر است در دادگاه شرکت نموده و پشیمانی و ندامت خود را نیز اعلام نمایید موفق و پیروز باشید