در خواست شناسنامه برای اتباع چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۶ #09868547

سلام و ادب
پدر و مادر من از اتباع افغان هستن و حدود ۴۰ سال ساکن ایران هستیم و بنده متولد ایران هستم
آیا میتوانم شناسنامه بگیرم?

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید تابعیت ایران بگیرند

سلام
به نظر می توانید تقاضای صدور شناسنامه نمایید و مانعی برای شما وجود ندارد

سلام
بله شما قادر به دریافت شناسنامه خواهید بود

طبق اظهارات معاون حقوقی ثبت احوال: اخذ شناسنامه برای اتباع دارای ۴ شرط است -اقامت قانونی در ایران ، ورود قانونی به کشور ، گذرنامه دار بودن پدر و تولد در ایران از شرایط صدور شناسنامه برای این افراد است فرزندان اتباع افغانی که والدین آنها گذرنامه داشته و به صورت قانونی وارد ایران شده ، از دولت ایران پروانه اقامت دریافت کرده و در ایران متولد شده باشند، می توانند با ارائه مدارک لازم از ادارات ثبت احوال ، گواهی ولادت اتباع خارجه دریافت کنند.