ایا این کارشون کلاهبرداری نیست، من می تونم طرح شکایت کلاهبرداری کنم از ایشون؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۳۵ #09721080

سلام یکی از وراث سه تا چک دستش بوده و طبق صحبت بقیه وراث ایشون بخشی از مبلغ رو نقد کنن و باقی مبلغ رو به کلیه وارث بدن اما یک ماه بعد بین دو تا ورثه مشکلی پیش می اد و ایشون بعدا گفتن این سه تا چک حق ام هست و بهتون پولی نمی دم در صورتی که ربطی نداره و ایشون چون فکر می کنه پول رو نقد کرده الان صاحب پول هست این موضوع برای شش ماه قبل میشه بقیه برادرها سکوت کردن و سعی دارن از طریق گفتگو پول رو بگیرن ولی ایشون جواب شون منفی هست من شماره چک های که به نام مادرم بوده رو دارم و این چک ها مربوط به اجاره مغازه بوده ایا می تونم به عنوان یکی از وراث از ایشون شکایت کنم و ادعای حق خودم رو داشته باشم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میتوانیداقدام به شکایت کنید

با سلام امکان مطالبه سهم الارث وجود دارد

سلام میتوانید مطالبه سهم خود را بنمایید

سلام.میتوانیداقدام به شکایت کنید.....

باسلام امکان مطالبه آن وجود دارد

سلام و درود میتوانیداقدام به شکایت کنید

باسلام و درود امکان مطالبه سهم الارث وجود دارد.