به غیر از دیه می توانیم هزینه های درمانی و بیمارستان که پرداخت کردیم را هم مطالبه کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۳ #09696710

با سلام مادر اینجانب که عابر پیاده بوده است یک خودرو با دنده عقب به آن می زند.که باعث شکستی لگن و دو دست می شود.بعد از مراجعه آمبولاس مادرم را به بیمارستان دولتی بردند که با رضایت خودمون آن را بردیم به بیمارستان خصوصی بردیم و از جیب خودمان تا الان مبلغ ۵۰ میلیون تومان هزینه کرده ایم.
می خواستم بدانم دادگاه بجز هزینه دیه هزینه های بیمارستانی را نیز به ما پرداخت می کند یا خیر؟
ممنون میشم.

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید طی دادخواست جداگانه ای هزینه های طول درمان را مطالبه نمایید

اما اینکه شما به بیمارستان خصوصی مراجعه کردید و با توجه به تفاوت بسیار هزینه ها، ممکن است تنها به مابه التفاوت بین هزینه بیمارستان خصوصی و دولتی به نفع شما صادر شود
مگراینکه اثبات کنید به هردلیلی مراجعه به بیمارستان خصوصی ضرورت داشته اشت

سلام و وقت بخیر
باید طی دادخواست جداگانه ای هزینه های طول درمان را مطالبه نمایید ولی با توجه به اجرائیات بحث اختلافی است که بستگی به نظر قاضی دارد.