تشخیص آخرین زمان رابطه جنسی توسط پزشکی قانونی، تا چه زمانی ممکن است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۰۰ #09439549

در چه صورتی زوج میتواند زوجه را برای مشخص شدن آخرین زمان رابطه جنسی به پزشکی قانونی ببرد؟
و آخرین رابطه جنسی تا چه زمانی مشخص میشود؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بستگی به تشخیص پزشکی قانونی دارد اصولا تا یک هفته

حدودا تا یکماه مشخص میشود

سلام معمولا با وجود شرایطی حداکر به مدت سه هفته تا یک ماه قبل از رابطه .

بسمه تعالی : اصولا این گونه موارد فقط با دستور قضایی قابل بررسی است و با توجه به پرسش از دکتر های رسمی پزشکی قانونی ، پاسخ پزشک های محترم عینا چنین بیان شد: قابلیت تشخیص دقیق با توجه التهابات فقط تا ۲۴ ساعت میباشد و هر چقدر زمان اضافه گردد تشخیص تقریبی و بعد از ۷۲ ساعت فقط با اثراتی چون زخم شدن یا وجود نشانه هایی از منی آقایان قابل تشخیص میباشد ..

سلام دوست گرامی
معمولا بین دو تا سه هفته بعد از رابطه می توان تشخیص داد که رابطه ای واقع شده یا نه، خیلی بعید است که شما علیه همسرتان طرح دعوا کنید و قاضی ایشان را ملزم به حضور در پزشکی قانونی نماید، معمولا اتهامات رابطه نامشروع و زنا با دلایل مطرح می شود ولی اغلب قضات نهایتا رابطه نامشروع را می پذیرند و وارد زنا و.. نمی شوند مگر اقرار صریح طرفین در پرونده باشد

سلام
پس از گذشت ۳ هفته دیگر قابل تشخیص نیست.

سلام

ارجاع به پزشکی قانونی تنها با دستور دادگاه امکان پذیر است و راسا نمی توانید به پزشکی قانونی بروید و چنین درخواستی کنید دادگاه هم برای این صدور چنین دستوری تنها با شکایت شما همراه با دلایل کافی و موجه اقدام می کند