آیا امکان طرح شکایت کیفری یا حقوقی علیه فروشنده وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۸ #09079521

باسلام
حدود یک ماه پیش پراید مدل ۹۰ را ۳۷ میلیون خریدم و فروشنده خیلی از ماشین تعریف و تمجید کرد و من به حرفش اعتماد کردم و به کارشناس رنگ نبردم و بعد از ۴۵ روز به صاحب اول ماشین تماس گرفتم که اعتراف کرد ماشین چند تیکه رنگ دارد، و و من به کسی که ماشینو ازش خریدم گفتم چرا ماشین رنگ دارو به ما فروختی،گفت که منم خبر نداشتم که به نظر میرسید دروغ میگه، من گفتم که ازشما شکایت میکنم من ماشینو کارشناسی نبرده بودم و فقط اعترافات صاحب اولیه ماشین را گفتم که گفت ۱ تومن به حسابت میریزم ماشینو نگه دار من قبول کردم به شرطی که رنگ بیشتر از اون چیزی که اونا گفتند نباشه و در غیر اینصورت ماشینو پس میدم اونجا قبول کرد و حالا که ماشینو بردم کارشناسی مشخص شد که بیشتر رنگ داره ماشینو بردم بهش بدم که گفت دیر آوردی قبول نمیکنم من الان تو این ماشین ۸ تومن ضرر کردم به نظر شما امکان طرح شکایت هست هم حقوقی و هم کیفری؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع جنبه کیفری ندارد . اما به استناد خیار عیب می توانید تقاضای فسخ معامله یا مطالبه ارش مطرح کنید .

امکان طرح شکایت حقوقی هست و آن هم به استناد خیار عیب و یا تدلیس وجود دارد