در صورت اعتراض به رای دادگاه احتمال تغییر حکم وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۳ #08897403

سلام
دختری ۲۵ ساله مجرد به دوست خود از طریق پیامک فحش داده و تهدید کرده و شکایت نموده و قاضی حکم ۷۴ ضربه شلاق داده و پس از اعتراض باز هم همان حکم را داده، مجدد اعتراض نمودیم پرونده رفته دادگاه تجدید نظر استان.
آیا باید خودمان بریم دنبال پرونده یا خودشان خبر میکنند که بریم و آیا احتمال داره حکم تغییر کنه؟ ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشید در صورت نیاز به حضور طرفین و یا اداء توضیحات به شما ابلاغ می شود در خصوص تغییر حکم نیز باید عرض شود دادگاه تجدیدنظر مجدد به پرونده رسیدگی کرده و مدارک و مستندات را بررسی خواهد کرد و امکان تخفیف مجازات در مرحله تجدیدنظرخواهی وجود داشته ولیکن تشدید مجازات در مرحله تجدیدنظرخواهی جایز نیست.

با سلام ووقت بخیر
اگردرمهلت مقرر تجدیدنظر خواهی کردید باید منتظر باشید تا جواب تجدیدنظر صادرشود .تغییر حکم بستگی به نظر قاضی پرونده و ادله ارائه شده از شما را دارد .