راه دیگری دارم برای زود بدست اوردن پولم از طرف مقصر تصادف یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۵ #08695873

باسلام

در تصادفی که داشتم غیر مقصر بودم و ماشینم پژو ۴۰۵مدل ۹۵بدون رنگ بود.بعدازشکایت ودرخواست افت ۶۵۰۰افت اومد واسم، حالا رفتیم حل اختلاف با اینکه میدونم طرف داره ولی اذیت میکنه وتقاضای قسط بندی کرده.

آیا راه دیگری دارم برای زود بدست اوردن پولم از طرف مقصر تصادف یا خیر؟

و حدود ۲۰ روز هم طول کشیده تا ماشینم درست بشه.

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه اموالی یا حساب بانکی ازوی سراغ دارید معرفی کنید تاتوقیف شود

بایدمنتظر جلسه قسط بندی باشید
ولی به احتمال قوی قسط بندی رد می شود