مالک خودرو مقصر در شورای حل اختلاف حاضر نشدند، خسارت مرا چه نهادی خواهد داد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۰۷۵ #08656319

خودرو مقصر در تصادف از محل متواری شد بنده توسط دیگر رانندگان از شماره پلاک ایشان اطلاع یافتم و با طرح شکایت در دادسرای عمومی و انقلاب و دستور دادستان به کلانتری محل و پیگیری کلانتری از معاونت پلیس راهور برای ترسیم کروکی و استعلام پلاک خودرو در شناسایی مالک خودرو مقصر ایشان در شورای حل اختلاف حاضر نشدند، بنده هنوز به کارشناس بیمه جهت تامین میزان خسارت مراجعه ننموده بطبع خودرو بنده در همان وضعیت است.
چون مقصر از شهرستان دوری میباشد تکلیف خسارت بنده چه میشود؟
آیا بیمه خود یکطرفه خسارت میدهد؟
(خسارت من بیشتر از ۱۰ میلیون تومان)

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت محکومیت ایشان با توجه به اینکه شماره پلاک خودرو را دارید، بیمه این خودرو تا سقف تعهدات خودش خسارت شما را جبران می کند و برای مازاد آن می وانید درخواست توقیف همان خودرو را بدهید.

سلام . بیمه بدون صدور حکم خسارت پرداخت نمی کند . باید علیه مقصر دادخواست بدهید و بعد از صدور حکم و قطعیت از مقصر دریافت کنید .

با سلام و احترام
اگر پلاک خودرو را داشته باشید و خودرو شناسایی شده باشد امکان کسر مبلغ از بیمه مرتکب وجود دارد

با سلام . ابتدا نسبت به تامین دلیل در خصوص براورد میزان خسارت اقدام فرمائید. پس از صدور رای بر محکومیت راننده خودرو مقابل میتونین تا سقف تعهدات بیمه نامه از محل بیمه نامه ایشان و نسبت به ما بقی از اموال و دارایی های ایشان جبران خسارت بفرمائید.

با سلام اگر خودرو شناسایی شده است اور احضار می کنند وکار شما مشکلی ندارد