عقدمان را ثبت محضری نکرده ایم ونامزدم باکره نیست، پرداخت مهریه برای من واجب است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #08600144

سلام و خسته نباشید. یکساله با دختری نامزد کردم و توی عقدیم.نامزدمم باکره نیست، ثبت محضری نکردیم چون خونامون بهم نخورده و باید می رفتیم پیش دکتر ژنتیک. الان مشکل پیش اومده بین ما، دیگه حاضر به تمکین نیست، میگه طلاق می خوام تمکین نمی کنه.مهریه شم میگه ۱۰۰ سکه رو می خواد و ۵ تاشو اجرا گذاشته.
حالا سوال:

۱_می تونه طلاق بگیره؟ درصورتی که شروط دوازده گانه رو نداریم چون اصلا سند ازدواج نداریم؟
۲- مهریه ش کامل بهش می رسه یا بخاطر نخوردن خون هامون کم میشه؟
۳- من عدم تمکین دادم و درصورتی که اجازه ازدواج مجدد بگیرم می تونه درخواست طلاق بده طبق شرط دوازدهم؟ گفتم اصلا سند ازدواج نداریم.چیزی رو امضا نکردم.بازم اون شروط شامل حالم میشه یاخیر؟
یک دنیا ممنون میشم اگر کامل و با جزییات عزیزان توضیح بدن
ازسایت خوبتونم واقعا ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱ اول باید ازدواج ثبت شود . طلاق مخصوص عقد دایم هست
۲ کامل بهش می رسه
۳ . درصوزت ثبت ازدواج دایم و اثبات عسرو حرج می تواند طلاق بگیرد

سلام مهریه به زن تعلق می گیرد . در صورت اثبات عسر و حرج می تواند طلاق بگیرد .به دلیل عدم ثبت واقعه نکاح می تواند از شما شکایت کند و پس از صدور حکم قطعی سند ازدواج صادر می شود . در صورت صدور حکم تمکین و قطعی آن و عدم تمکین زوجه ، زوج می تواند دادخواست تجویز ازدواج مجدد مطرح کند ولی مانع درخواست طلاق به درخواست زوجه به لحاظ عسر و حرج نیست .

عدم ثبت ازدواج برای اقا مجازات حبس را در پی دارد.
چون رابطه ی زناشویی داشته اید مهریه کامل به ایشان تعلق میگیرد
ازدواج مجدد شما جزو شروط عقدنامه نیست ولی ممکن است قاضی به عنوان عسر وحرج حق طلاق به خانم بدهد