جرم ارتباط با دختر بدون رابطه نامشروع چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۰ #08427123

با دختری دوست بودم رابطه نامشروع نداشتیم پدرش فهمیده میتونه شکایت کنه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بستگی به سن دختر دارد و میزان و روش روابط شما
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

همینکه با ایشان دوست هستید خودش میشود ارتباط نامشروع و پدرش میتواند شکایت نماید .

بستگی به نوع روابط بین شما دارد. اگر مدارکی دال بر روابط جنسی و یا اغفال یشان نباشد اثبات سخت است.

اگر رابطه نداشتید مراقب باشید مشمول حکم خلوت با نامحرم نشوید.

اگر روابط نامشروعی نداشته اید ،خیر مجازات نمیشوید.سعی کنید با عذر خواهی و اظهار ندامت موضوع را فیصله دهید .

ارتباط نامشروع انواع مختلف دارد و بسته به نوع رابطه مجازات های مختلفی دارد.
و اگر رابطه جنسی درکار نباشد معمولا سخت ثابت میشود.