ادم ربایی و کودک ازاری رو چطور میتونیم پیگیری بکنیم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۶۲ #08412204

من مادر یک دختر دوازده ساله هستم که مورد ادم ربایی و کودک ازاری قرار گرفته است من دوشاهد بردم و این حادثه در یک باغ تاریک و خلوت اتفاق افتاد اما قاضی فیلم سوپرمارکتی که متحم اونجا کار میکند را میخواهد با این که این اتفاق خیلی دورتر از سوپرمارکت افتاده بوده است دلیل این کار چیست

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای صادرشدن رای به تحقیقات کامل و کافی نیازمی باشد.

ب قاضی محترم اعتماد کرده و حسب صلاحدید ایشان چنانچه مدارک و مستنداتی می‌خواهند در اختیارشان قرار دهید،موضوع نیاز ب تحقیقات و بررسی بیشتری دارد

با سلام، قاضی می تواند هر تحقیقی که لازم می داند در ارتباط با پرونده انجام دهد

سلام قاضی برای انجام تحقیقات بررسی این موارد را لازم دانسته است .

باسلام احتمالا ساعت تجاوز ویا اینکه حضور متهم را بررسی نماید بهتراست هرگونه مدارک و مستندات مورد نظر قاضی را ارائه نمایید.

برای بررسی بیشتر موضوع هست

سلام
قاضی هرتحقیقی راکه باتوجه به محتویات پرونده لازم میبیندانجام میدهدنمیتوان بدون بررسی پرونده علت اقدام رومشخص کرد.بهتراست صبرکنیدتحقیقات روال خودراطی کند