میتوانم بدون اینکه به دردسر نیفتم پول را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۶ #08239059

حدود چند روز پیش دقیقا روز قبل در تلگرام با تبلیغ خانمی آشنا شده و آدرس و شماره ایشان را گرفتم برای خدمات رابطه جنسی و صیغه و به آن شهر رفته و در محله به گفته خودش شماره حسابی داد و گفت ۱۵۰ مبلغ رابطه کارت به کارت کن و انجام دادم و گفتن یکی از دختر هایم باهات تماس می‌گیرد ایشان تماس گرفتن و مبلغ ۵۰۰ ت برای ضمانت ازم خواستن و گفتن بزنم به شماره حساب قبلی بعد از صیغه و رابطه پس داده میشود این مبلغ را زدم ولی آن خانوم دبه کردن و گفتن یک و نیم میلیون گفته بودم و فهمیدم مورد سواستفادع قرار گرفته ام و حتی پول را از ایشان خواستم ولی برنگردانده شماره تلفن و رسید پول را هم دارم میتوانم بدون اینکه آبروی من رفته شود و به دردسر نیفتم از نظر قانونی بدلیل انجام رابطه ی جنسی که انجام ندادم پولم را پس بگیرم لطفا کمک کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله شما میتوانید به استناد مدارک و فیش های واریزی ، با تنظیم دادخواستی وجه پرداختی به حساب ایشان را مطالبه نمایید .