طلاق از طرف زن با توجه به شرایط زیر چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۶ #08238624

سلام وقت بخیر بنده از شوهرم مبخام جدا شم اولین دلیلش اعتیاد چندین ساله ش به تریاک دومین دلیل سرکار نرفتنو خرجی ندادنه که خودم سالهاست سرکار میرمو هرجی در میارم
سومین دلیلم که بیشتر به این دلیل میخام جدا شم اینه که خیانت کرده بهم هم از لحاظ رابطه هایی که داشت هم از لحاظ پیامکی و چت
رابطه با یک زن شوهر دار داشت
میخام جدا شم باید چکار کنم روند دادگاهیم زود پیش بره و اینکه چند وقت بعد از تنظیم دادخواست جلسه اول تشکیل میش ممنون از وقت گرانبهاتون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور هیچ کدام از مواردی که فرمودید دلیلی برای طرح دعوی طلاق از جانب شما نیست و طلاق صادر نمیشود ضمن آنکه با صذور دادخواست طلاق عدم تمکین خود را هم به اثبات رسانده اید و همسرتان میتواند بر علیه شما این مورد را برای اثبات عدم تمکین شما استفاده نموده و بهره ببرد . لذا با موارد مطروحه طلاق شما صادر نخواهدشد بر اساس قاعده فقهی الطلاق بالساق ید الرجال و اما ایبنکه اگر قصد دارید زودتر به نتیجه برسید و مواردی که فرمودید موثر باشد دادخواست عدم امکان سازش با توجه به دلایل ..(ذکر شده)......در این حالت راه رو برای قضات محترم بازتر کردید که بهتر بتوانند به شما کمک کنند هر چند که در نهایت به مقصود نظر منتهی خواهد شد اما با عنوان خواسته طلاق موفق نخواهید شد ولی با عنوانی که تقدیم شما کردم نتیجه بهتری خواهید گرفت و البته ذاذخواست عدم امکان سازش دارای مراتبی است که دادگاه به شما خواهذ گفت .
لذا از نظر اینکه بتوانید عسر و حرج خود را هم ثابت کنید موارد ذکر شده مصداق عسر و حرج نیست : و مورد خیانت هم قابلیت اثبات ندارد چون دادگاعه حتما مدرک معتبری برای تاثبات میخواهد که ندارید و چت و پیامک هم ادله اثبات نیست و از نظر داشتن رابطه جنسی نیز قابل تحقیق و پیگیری نیست .
و اینکه طول مدت چقدر است قابل پیش بینی دقیقی نیست انا معمولا زیر دو سال نمیتواند باشد مگر با دادخواست عدم امکان سازش که اگر مراتب امر مساعد باشد ۶ ماه طول خواهد کشید و طلاق توافقی هم سه ماه نهایتا

سلام
بهترین و سریعترین راه طلاق براساس عسر و حرج مطرح نمایید وهم زمان با آن شکایت ترک انقاق کنید که با اثبات عدم پرداخت نفقه میتوانید طلاق بگیرید !

طلاق به دلیل عسر و حرج بهترین گزینه برای شماست وزمان دادگاها بستگی به اوقات شعب دارد/

سلام
اگر ایشان نفقه پرداخت نمیکند اولین قدم مطرح کردن دادخواست مطالبه نفقه میباشد دومین مورد اثبات رابطه نامشروع ایشان با طرح شکواییه رابطه نامشروع ،پس از دریافت این دو رای از دادگاه میتوانید دادخواست طلاق بدهید که بنده پیشنهاد میکنم به کمک وکیل پرونده طلاق را مطرح نمایید.

فقهای اسلام در پاره ای موارد به زن اجازه داده اند که از حاکم درخواست طلاق کند تخلف شوهر از اداء وظایف زوجیت(اعم از انفاق و همخوابی و داشتن روابط جنسی و حسن معاشرت)چه ناشی از تقصیر شوهر و چه بدون تقصیر شوهر باشد.....در قانون مدنی در مواد۱۱۲۹و ۱۱۳۰موجباتی را برای طلاق به درخواست زن مقرر داشته استکه مبتنی بر فقه اسلامی است ماده۱۱۲۹مربوط به استنکاف یا عجز شوهر از دادن نفقه و.....ماده۱۱۳۰مربوط به عسر و حرج که به موجب ان اگر دوام زندگی زناشویی برای زن موجب مشقت شدید و غیر قابل تحمل باشد زن میتواند از دادگاه تقاضای طلاق کند مواد دیگر رو هم میتونین لحاظ کنید ماده۱۰۲۹ و۱۱۱۹ قانون مدنی

سلام شما می‌توانید با ارائه مدارک دادخواست طلاق به علت عسرو حرج دهید. موفق باشید.

با سلام
دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج به دادگاه ارایه نمایید و تمامی مدارک و شواهد موجود را ضمیمه دادخواست نمایید .