آیا طرف دیگر مجددا به نظر تجدید نظر هم میتواند اعتراض کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۲ #08081830

سلام پرونده ای دارم که به دلیل اعتراض طرف دیگر به دادگاه تجدید نظر تهران ارسال شده. دو سوال دارم ۱‌ نوبت دادگاه تجدید نظر (تقریبا ) در تهران چه مدت طول میکشد و ۲ ایا طرف دیگر مجددا به نظر تجدید نظر هم میتواند اعتراض کند موضوع پرونده خرید و عدم انجام تعهد در تحویل موضوع خریداری شده است.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نوبت پرونده در دادگاههای تجدیدنظر بستگی به تراکم کار شعبه مربوطه و نیز سبک و سنگین بودن پرونده دارد
بعضی از موضوعات که در دادگاه تجدیدنظر رای صادر می‌شود مثل وقف و طلاق قابل فرجام خواهی و اعتراض در دیوان عالی کشور است و موضوعی که شما گفته‌اید قابل طرح در دیوان کشور نیست و رای دادگاه تجدید نظر قطعی است

سلام
زمان رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر بستگی به حجم کار شعبه دارد
تحت شرایط خاصی قابل اعاده دادرسی می تواند باشد