اثبات ردمال پرونده سرقت با وجود دریافت خودرو و تامین دلیل شاکی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۸ #08061737

سلام، در پرونده سرقت به رد مال وحبس محکوم شدیم. حبس تمام شده، رد مال یک خودرو هست که شاکی رفته بدون مدرکی ماشین رو گرفته و رفته تامین دلیل کرده برای خسارت که دادخواستش هست. حتی فیلم و عکس هم فرستاده بود که خسارت دیده و الان اجرای احکام اصلا ترتیب اثر نمیده، حتی جلوی مرخصی رو هم گرفته شاکی. به هر جایی میریم نمیشه و قاضی اجرای احکام هم با لحن خیلی بدی باهامون صحبت می کنند. من و بچه‌هام اسیر دادگاه شدیم. برای ما چه راهی وجود داره ثابت کنیم یا اینکه حداقل مرخصی بیاد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام جهت اعلام نظر قطعی میباسیتی مدارک و شرایط بررسی گردد

سلام ، تامین دلیل نشانه رد مال می‌باشد .

سلام چنانچه ضمن شکواییه خسارت و ضررو زیان ناشی از جرم مطالبه شده باشد تا پرداخت خسارت یا ترتیبی جهت پرداخت نسبت رفع اثر اقدامی نخواهد شد مبلغ خسارت را پیگیر شوید و دادخواست تقسیط بدهید

با سلام
اظهارنظر نیازمند بررسی موضوع و مستندات مذکور می باشد. جهت راهنمایی از مشاوره وکلای بنیاد بهره ببرید.

با سلام،نیاز به بررسی دقیقتر دارد.

سلام ایشان ملزم به رد مال می‌باشند وابنه خودرو دست شامی می‌باشد و تامین دلیل داده نشانه رد مال به صاحبش می‌باشد.لکن باید از عهده تمام خساراتی که به ماشین وارد نموده بر آید.و همه خسارات را بپردازد

سلام دادخواست تامین دلیل ایشان اثبات کننده رد مال است با همان می توان اقدام کرد به دادستان حوزه مراجعه کنید