چطوری میتوانیم طرف را مجبور به پرداخت مالیات بکنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۵ #08034574

با سلام
خانم بنده سال ۹۱ اقدام به صدور کارت بازرگانی نمودند بعد با اصرار افرادی با شرایطی خاص ( طرف در دفترخانه این بند رو نوشته: متعهد و ملتزم می گردم متضامنا کلیه مالیات و حقوق و عوارض گمرکی ناشی از واردات کالا اعم از کسر دریافتی گمرکی مالیات واردات و فروش و توزیع کالا و مالیات های ناشی از قانون مالیات بر ارزش افزوده و سایر موارد را که از سوی سازمان امور مالیاتی باشد پرداخت می نمایم ) کارت را به مدت ۱ سال به یک نفر واگذار کرد بعد از مدتی مالیات هنگفتی به نام خانمم ثبت شده بود الان اداره مالیات کلیه حساب های خانمم را مسدود نموده ما چطوری میتوانیم طرف را مجبور به پرداخت مالیات بکنیم؟ یا برای برطرف نمودن مسدودید حساب ها چکار باید کرد؟ ممنون میشم اگر کمکمون کنید.

مشاوره حقوقی مالیات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به تصرف کارت در ید همسرتان از لحاظ مالیات ایشان اقدام کننده می باشند ،
اگر شخص ثالث از کارت سوء استفاده و از کارت بهره برداری کرده باید با مدارک مستند بدوا وضوع را تشریح تا اقدام به تعیین تکلیف مالیات کنه در غیر اینصورت اقدام قضائی علیه ایشان اصلح است.