چگونه میتوانم اموالم را به طور کامل از سارق دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #07810122

در سال ۹۵ در منزل پدر خانمم زندگی میکردیم که توسط فردی ناشناس سرقت شد و اجناسی از قبیل لب تاب دوربین و پول نقد و طلا را سرقت شد. به علت پیدا نکردن سارق پرونده منع تعقیب خورد . حال در سال ۹۷ به صورت اتفاقی لب تاب را اداره آگاهی در پی سرقت مغازه فردی از سارق گرفته است . صاحب مغازه مال باخته این لب تاب را به اداره آگاهی برگرداننده و اداره آگاهی متوجه شده که این لب تاب سرقتی مال شخص دیگریست ( یعنی مال بنده است) حال اینجانب دستور تجویز تعقیب پرونده ام را داده ام .سارق به علت سنگینی جرم و کشف کلی مواد مخدر چندین وکیل گرفته است . از شما راهنمایی میخواهم تا به بقیه اموالم برسم . با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
پیرو موردی که مطرح کردیدباید روند رسیدگی پروندتون طی شود و درمورد باقی اموالتون هم هرجا محرز و مشخص شدکه مال شما بوده و سرقتی بوده از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری می باشد اگر درحال حاضر میدانید که دست چه کسی هست میتوانیدبا ادله محکمه پسند پیگیری کنید.