اعتراض به رای چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #07728419

من ۳سال پیش یکی از دوستام یه چک شخص سوم یعنی مشتری رو داد به شرکت ،منم پشتشو امضا کردم،پول رو دادیم و چک رو دوستم گرفت،صاحب شرکت پشتش نوشته که پول گرفته شد و چک تحویل داده شد .الان برادرش ۱ سال پیش از پشت امضا،از من شکایت کرده و حکم غیابی گرفته و جلب من رو داره ؟من چه کار باید بکنم برای اعتراض یا اوردن شاهد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا. باتوجه به غیابی بودن رای میتوانید با پرداخت هزینه دادرسی به رای تقاضای واخواهی بدهید تا جلب فعلا کان لم یکن گردد.
ثانیا.پس از واخواهی بخواهید که دارنده چک توضیح دهد.که چک را از چه کسی گرفته است و در در این راستا میتوانید نسبت به جلب ثالث (صاحب شرکت )اقدام فرمائید تا مشخص شود مبلغ چک قبلا پرداخت شده است

چون حکم غیابی است . شما اززمان اطلاع ۲۰روز مهلت اعتراض دارید .