آیا همسر بنده میتواند پس از ۶ ماه ترک منزل از جانب من، برای طلاق غیابی اقدام نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۴ #07601148

با سلام
بنده به دلایلی همچون توهین،افترا،تهدید به خودکشی از طرف همسرم و توهینها و دخالتهای خانواده ی همسرم مجبور به ترک خانه شدم و مدت دو ماه است، در خانه پدری سکونت دارم، در طی این دو ماه به حساب همسر و دخترم مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰ تومان واریز نموده ام، ایشان هم فقط درخواست مهریه داده اند، با توجه به اینکه ایشان بنده را مجبور به ترک خانه کرده اند، میتوانند بعد از چند ماه عدم حضور بنده در منزل درخواست طلاق غیابی نمایند؟
اصولا با توجه به نحوه ترک منزل توسط اینجانب، احتمال بروز چه مشکلات بعدی وجود دارد؟
آیا همیشه حق با زن می باشد؟
نیاز به راهنمایی شما دارم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ترک منزل اگر به مدت ۶ ماه باشد زوجه می تواند تقاضای طلاق نمایید وگرنه اگر شرایط مندرج در عقد نامه نیز برقرار نباشد زوجه نمی تواند تقاضای طلاق نمایید

ایشان در صورتی که بتواند عدم حضور شش ماه متوالی شما را اثبات کند می تواند تقاضای طلاق کند
توجه داشته باشید که درا ین گونه موارد باید سکونت مستقل با اجازه دادگاه باشد تا حق طلاق پیش نیایید
همیشه حق با زن نمی باشد
قانون برای هریک از طرفین حقوقی را قرارداده است شما نیز با اطلاع کامل از حقوق خود می توانید بهترین عملکرد را داشته باشید