راهی هست برای واخواهی پرونده چون شاکی رضایت داده؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۷۱۹ #07504061

سلام من حکم به دو سال حلس تعزیری و دو تومن رد مال بهم دادن کلا غیابی بوده و من نتونستم تو جلسات دادگاه باشم و توی ثنا ابلاغ و دیدم رایم رفته اجرای احکام با توجه به عدم سوسابقه ایا راهی هست برای واخواهی پرونده چون شاکی رضایت داده

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و نسبت به رای اعتراض مطرح کنید.

با سلام

حتما واخواهی کنید؛ چرا که واخواهی حتما موثر است و چه بسا بسته به نوع جرم و نظر دادرس، پرونده شما ختم به خیر می شود.

با توجه به غیابی بودن رای می توانید نسبت به رای صادره واخواهی کنید

بله حکم غیابی در فرجه قانونی قابل واخواهی است

با توجه به غیابی بودن رای میتوانید واخواهی کنید

ازطریق دفتر خدمات قضائی لایحه واخواهی ثبت کنید و رضایت شاکی رو هم ضمیمه کنید احتمال حذف کامل مجازات در برخی عناوین کیفری هست.

با سلام.
در صورتی که به رای دسترسی دارید، به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و واخواهی را ثبت کنید.
در صورتی که به رای دسترسی نداشته باشید می بایست حضورا به شعبه مراجعه کنید و با صدور قرار مناسب از جمله وثیقه یا... واخواهی را ثبت کنید تا پرونده اجرایی متوقف شود.