صدور یک سیم بدون اطلاع من، و سوءاستفاده از آن چطور از طریق قانون قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۹ #07495551

کارت ملی پسرم حدود چند ماهی است گم شده، امروز یه آقایی به منزل ما مراجعه کرده و یه شماره سیم کارت را به ما اعلام کرده که متعلق به پسرته و با این شماره مزاحم ناموس ما شده اند. در ضمن از اون سرقت هم کردند. در صورتیکه خودشون هم میگن دخترشون پسر ما را ندیده و میگه اون نبوده که ازش سرقت کرده. میخوام ببینم من باید چه اقدامی انجام بدم که گرفتار نشم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بدون اطلاع پسر شما صادر شده قابل پیگیری است سریعا سیم کارت را باطل کنید

با سلام
در اسرع وقت به اداره پست مرکزی محل سکونت خود جهت اعلام مفقودی و اخذ رسید از ایشان نمایید تا من بعد مشکلات دیگر گریبان گیر نشود