آیا با این قولنامه میشود سند را به نام خودم بزنم یا باید از همه ورثه ی پدرم وکالت محضری بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۳ #07443103

بنده یک باب مغازه که ملک آن مشاع است ولی سند دفترچه ای دارد که سند آن به نام پدرم که در قید حیات نیست میباشد. به علت سرباز بودن در سال ۶۴ نتوانستم سند را به نام خود بزنم و آنموقع پول خرید مغازه را خودم دادم و از آنموقع تا اکنون مغازه در تصرف خودم است .قولنامه ای دستی بین خودم و پدرم که با سواد بوده تنظیم کردم که پدرم هم امضا کرده و هم انگشت زده که صفحه اول قولنامه وضوح اثر انگشت خوب نیست ولی در صفحه کپی کاملا واضح می باشد ‌ هم چنین تمام ورثه ی دیگر هم بغیر مادرم امضا کرده اند در حال حاضر مادرم که در قید حیات است حاضر است شهادت دهد و امضا کند که مالکیت مغازه بامن است.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت همه وراث تنظیم کنید

با مبایعه نامه نمی توانید سند را منتقل کنید و اگر اختلافی وجود ندارد باید مستقیما از سوی وراث یا با وکالتنامه ماخوذه از ایشان اقدام به انتقال نمایید . در صورت اختلاف میان ورثه ، باید باستناد بیع نامه دادخواست الزام به تنظیم سند را به طرفیت ورثه مطرح فرمایید .