بنده باید این مبلغ را پرداخت کنم، آیا این رای عادلانه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۴ #07026652

با سلام وعرض ادب در بهمن ماه سال ۱۳۹۷ پسر من که ۸ سالش بود در مدرسه و در زنگ تفریح یکی از همکلاسی هایش از نیمکت بالا رفته که از سقف کلاس بادکنک جدا کند پسر من دستش را گرفت و یکی دیگه از دانش آموزان به ضربه به صندلی های کلاس با عث برهم خوردن شاکی من شد و آن دانش آموز از نیمکت سقوط کرد و آرنج دستش آسیب شدید پیدا کرد (پلاتین گذاشتن) با شکایت ولی آن دانش آموز به دادگاه ، دادگاه هر کدام از طرفین را جریمه کرد (پسر من و دانش آموز دوم و مدرسه و دانش آموز مصدم ) و نزدیک به ۷ میلیون تومان بنده را به پرداخت دیه محکوم کرد و حالا بنده باید این مبلغ را باید پرداخت کنم میخوام از دوستان و وکلای عزیز سئوال داشته باشم آیا این رای عادلانه است؟ چون این اتفاق در مدرسه روخ داده و دانش آموزان مدرسه بیمه می باشند ؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دانش آموزان بیمه هستند میتوانید دادخواستی را به طرفیت شرکت بیمه برای تادیه خسارات حادثه در دادگاه مطرح کنید اگر شرکت بیمه متعهد به جبران مسئولیت های مدنی باشد تمامی مبلغ باید توسط بیمه تادیه شود.