آیا ممکن هست مدت طولانی شدن عقد باعث شود قاضی حکم طلاق زنم رو بدهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #06984657

سلام و عرض احترام .
بنده تقریبا دو سال هست عقد هستم . بعد از گذشت یکسال بنده تصمیم به برگزاری عروسی گرفته و تالار رزرو کردم و آتلیه و کارت عروسی و تهیه مسکن و ..... ولی همسرم که دوشیزه هست یک هفته قبل عروسی گفت من مراسم شرکت نمیکنم و بنده مجبور به پرداخت خسارت از قبیل تالار و آتلیه و لباس عروس و ...... شدم . خانمم میگوید من حق حبس دارم و سر زندگی نمی آیم و ترک انفاق زده و بنده نفقه معوقه و همچنین مقداری که کارشناس مشخص کرده رو ماه به ماه واریز میکنم . من میخواهم از حق طلاقم استفاده کنم و هیچ گونه شرایط ۱۲ گانه طلاق در عقد نامه که به واسطه آن زن میتواند جدا شود رو ندارم . مدارک بنده مربوط به رزرو مراسمات و تهیه مسکن و پرداخت به موقع نفقه و شهادت اقوام که خانمم جلوی آنها بارها اعلام کرد سر زندگی نمیرود میباشد . آیا بنده باید کاری کنم که در آینده به مشکل نخورم و بتونم از حق طلاقم استفاده کنم؟
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق فرمایشات شما و شرایط پیش امده و عدم رجوع زوجه و نیز پرداخت مهریه و نفقه ، تنها راه شما طلاق زوجه میباشد که اقلا نفقه بیش از این پرداخت نگردد و صرفد بتوانید روی مهریه تمرکز کنید .

سلام شما میتوانید در هر زمان از حق طلاق استفاده نمایید و در صورت در خواست طلاق از سوی همسر میبایست یکی از موارد دوازده کانه را اثبات نمایید . شما میتوانید ابتدا اظهار نامه ای برای ایشان ارسال نموده و بعد ازآن دادخواست تعیین و تکلیف زندگی را به دادگاه ارائه نمایید !