اعتراض به رای بهتر است یا درخواست تخفیف؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۳ #06968758

با سلام. در پرونده کیفری متهم به اتهام ضرب و جرح عمدی و توهین به شعبه احضار شد. در جلسه رسیدگی متهم دلایل رو اعلام کرد و گفت که چون شاکی به دخترم حمله کرده من برای دفاع از دخترم هولش دادم و شاید دستم به سر و صورتش هم خورده باشه. اینم بگم که شاکی خانم هست و برادر زاده متهم. در خصوص توهین، متهم گفت که من توهین نکردم، البته درجلسه چون شاکی بد صحبت میکرد متهم هم یکم بد صحبت کرد که قاضی در رای اعلام کرده چون متهم در جلسه رسیدگی وسط حرف شاکی میپریده پس در صحنه درگیری هم حتما توهین کرده. منظور قاضی این بود در رای. حالا بخاطر ضرب و جرح به ۱ درصد دیه کامل محکوم شده و در خصوص اتهام توهین هم به پرداخت ۲۴ میلیون تومان در حق دولت محکوم شده. حالا این متهم بنده خدا تحت پوشش بهزیستی هست و کارت اعصاب و روان شدید داره، میخوام بهش کمک کنم. نظر شما چیه؟ آیا اعتراض بزنه یا درخواست تخفیف کنه یا از بهزیستی نامه بگیره چون وضعیت مالی به شدت ضعیفی داره و با پول یارانه زندگی میگذرونه. لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به شرایط موجود بهتر است اعتراض بزنید

هم میتواند اعتراض کند و هم اعسار از پرداخت محکوم به ارائه نماید.
اعتراض بزنید و در دادگاه تجدید نظر سعی در کاهش مقدار محکوم گردیده با ارائه مدارک بهزیستی و شرایط روحی و روانی ایشان نمایید.

درود.
عدم اعتراض به رای و پذیرش رای ۱/۴ را می‌توان از مجازات جزای نقدی را کاهش داد،
ولی با توجه به وضعیت متهم اعتراض بزنید بهتر است بدلیل دریافت گواهی از مرجع مربوطه یا تقاضا شود که به پزشکی قانونی مراجعه شود می‌تواند مساعد تر به حال متهم باشد.

باسلام اولا مددجویان بهزیستی معاف از پرداخت هزینه های دادرسی هستند.ثانیا لایحه حمایت از مبتلایان به بیماری های روحی روانی وجود دارد که در جهت کمک به چنین افرادی تنظیم شده حال چنانچه بتوانید بموجب این لایحه از مرجع مربوطه گواهی ,تاییدیه مربوط به بیماری اخذ شود و یا ازقاضی درخواست شود به پرشکی قانونی ارجاع شود و مشکل روحی و روانی را گواهی کند بسیار تاثیر گذار و کمک کننده است موفق باشید.

باسلام ودرود حتما اعتراص طی لایحه تخصصی اقدام کنید میتوانید براشون وکیل رایگان تسخیری بگیرید.

سلام اعتراض بزنید و با توجه به شرایط مالی و روان ایشان تقاضای تعلیق مجازات را بنمایید

سلام تمکین به رای یک چهارم جزای نقدی را کاهش خواهد داد ولیکن اعتراض به رای صحیح تر به نظر میرسد ضمن اینکه بعد از قطعیت رای با توجه به بیماری ایشان و نامه بهزیستی می توان جزای نقدی را تقسیط یا تبدیل به معافیت از پرداخت نمود