موضوع کلاهبرداری هست آیا این برای بنده مشکلی ایجاد میکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۷ #06878997

سلام وقتتون بخیر
من داستان را نمیدانستم تا اینکه امروز برایم ابلاغیه داخل سایت آمد به عنوان
ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
و در دادگستری تهران نیابت قضایی گرفته شده و برای بنده ۵ روز مهلت برای دفاع از اتهام انتسابی در نظر گرفته شده..
موضوع کلاهبرداری هست آیا این برای بنده مشکلی ایجاد میکند؟!

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما ظاهرا متهم به کلاهبرداری هستید و ممکن است در صورت عدم اقدام به بیان اظهارات جلب شوید لذا بهتر است با در دست داشتن وثیقه کافی برای ادای توضیحات حاضرر شوید

سلام
در حال حاضر شما متهم شناخته شده و باید در زمان و ساعت مقرر در شعبه حضور یابید در غیر این صورت با توجه به واقعی بودن ابلاغ امکان جلب شما وجود خواهد داشت

شما متهم هستید و ازشما شکایت شده ظرف ۵ روز ازتاربخ ابلاغ به شعبه مربوطه مراجهه کنید

با سلام اولا چون رای درسامانه آمده است و شما رویت کردید به منزله ابلاغ واقعی می باشد پس در صورتی که در زمان معین نروید و یا عذر موجه ارائه نکنید مقام قضایی حق صدور برگ جلب شما را دارد.
ثانیا با توجه به اینکه شما متهم می باشید و در صورتی که به دادسرا مراجعه نمایید و مقام قضایی با توجه به مستندات شاکی اتهام را نزدیک به واقعیت تشخیص دهد حق دارد قرار تامین صادر نماید و از خروج شما جلوگیری نماید لذا بهتراست برای قرار کفالت و یا وثیقه آمادگی نسبی داشته باشید.
علی ایحال پیشنهاد میگردد که حتما در زمان تعیین شده به دادسرا مراجعه نمایید چرا که عدم حضور ممکن است عواقب سنگینی داشته باشد

سلام، اتهام علیه شما انتسابی هست و شما بایستی از خودتان دفاع کنید