اون یک نفری که از ترس در کلانتری حاضر نشده وضعیتش چطور می شه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۳ #06691351

با سلام من از دو نفر شکایت کرده بودم مبنی بر تهدید و توهین و مزاحمت. ابتدا این دو نفر به کلانتری احضار شدند صداهای ضبط شده انها را که من تحویل کلانتری دادم انجا پخش کردند و انها انکار می کردند و بعد از این دو نفر یک نفر در کلانتری حاضر نشد حالا این دو نفر را به آگاهی احضار کردند
سوال من این است که اون یک نفری که از ترس در کلانتری حاضر نشده وضعیتش چطور می شه؟
سوال دوم این است که چرا این دو نفر را به آگاهی احضار کردند؟در اگاهی از این دو نفر چه چیزی خواسته می شود؟چه سوالاتی می پرسند؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علت احضار در اگاهی جهت تطبیق صدای ضبط شده با صدای انهاست.در صورت عدم حضور جلب می شود و تهایتا رای غیابی صادر می شود.

سلام از انها در خصوص شکایت شما تحقیقات انجام میشود..اگر احضار شوند وبه دادسرا نیایند شما می توانید تقاضای دستور جلب آنها را بنمایید تا جلب در اختیارتان قرار گیرد وآنها را بوسیله مامورین دستگیر نمایید