مطالبه مخارج ادامه درمان و جراحی مجدد بعد از گرفتن دیه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۵ #06673260

با سلام، دست راست بنده حدود دو سال پیش طی حادثه کار آسیب دید و از کارافتاده شد. رای دادگاه برای دیه آمده و دست بنده همچنان نیاز به درمان دارد و عمل مجدد. آیا این هزینه‌هارو می‌تونم مطالبه کنم از کارفرما؟ قانونی هست برای گرفتن مخارج عمل مجدد بعد از گرفتن دیه؟

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، بله با توجه به قانون مسئولیت مدنی امکان مطالبه دارید.

با سلام
با توجه به قانون مسئولیت مدنی بله شما می توانید مخارج را مطالبه کنید.

سلام بله میتوانید مطالبه نمایید

با سلام
بله چنانچه عمل جراحی مجدد به سبب همان حادثه حین کار نیاز باشد امکان مطالبه مخارج درمان از کارفرما وجود دارد.

با سلام در صورتی که جراحی مجدد ناشی از حادثه سابق باشد ما می‌توانید برای دریافت دیه و هزینه‌های درمان اقدام به طرح دعوی علیه کارفرما نمایید.

باسلام بله حتمافاکتورهاومدارک حاکی ازهزینه درمان راازبیمارستان وپزشک مربوطه دریافت کنید تابه استنادآنهامطالبه انجام دهید

سلام وقت بخیر
اگر منظور شما مطالبه هزینه دوره طول درمان است. بله امکان پذیر است به شرطی که دوره طول درمان توسط پزشکی قانونی تایید شود.