شکایت از والدین بابت آبروریزی و تهدید، چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۲ #06623363

من ۲۴ سالمه و دخترم... پدرم برای اینکه منو مجبور کنه ازدواج کنم کارت دانشجویی، ملی، عابر بانکام هرچی بوده برداشته، رفته با کارمند بانک تبانی کرده پرینت حساب منو گرفته و داره زنگ میزنه به اونایی که من بهشون پول دادم و تهدید میکنه... در واقع داره ابروم رو میبره‌‌‌‌‌‌.... چجوری میتونم از خونه برم؟ میخوام برم خوابگاه دانشگام...
درضمن هم پدرم و هم مادرم معتاد به تریاک هستن...

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

می توانید علیه پدرتان به جرم سرقت مدارک و از کارمند بانک هم به علت در اختیار قرار دادن حسابهای شما به غیر شکایت کنید

با سلام
شما بالغ هستید و میتوانید هر تصمیمی برای محل زندگی خود بگیرید
همچنین میتوانید از کارمند بانک به جهت خیانت در امانت شکواییه طرح نمایید

سلام
شما در سن بلوغ و رشد هستید و می توانید هم مستقل زندگی کنید و هم اگر علیه شما جرمی واقع شد شکایت کنید.
مین احمدی وکیل پایه یک دادگستری

باسلام ،میتوانید علیه بانک به جرم خیانت در امانت و در اختیار قرار دادن داده های بانکی بدون اذن شما شکایت نمایید و پدرتان نیز بعنوان شریک جرم قابل پیگیرد میباشد... ضمنا میتوانید علیه کارمند متخلف در سرپرستی بانک نیز شکایت نمایید چون بدون احرازهویت نمیتوان به ارباب رجوع خدمات بانکی ارائه نمود.