آیا با زنگ زدن اشتباه مزاحم به حساب می آیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۹۳ #06612403

سلام
من یک روز باکس کاره واجب داشتم ولی شمارشو اشتباه گرفته بودم که به شماره یک خانوم بود زنگ می زدم چون کاره واجبی داشتم اصلا نگاه نکردم که اشتباه گرفتم دو سه بار زنگ زدم اشغال بود در دفعه ۴ رم خانوم برداشت چون مورد نظر من آقا بود گفتم خیلی ببخشید من اشتباه گرفتم ول اون خانوم واسه من فحاش ناموسی داد من طلب بخشش کردم گفتم خیلی ببخشید ولی اون خانوم به فحاش ناموسی ادامه داد و قطع کرد ایا می تواند او از من به عنوان مزاحمت تلفنی شکایت کرد یا نه ممنون میشم از پاسخ گویه شما

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اگردرهمین حدباشد, مزاحمت نیست

با سلام
مزاحمت تلفنی نیاز به تکرار دارد و در این مورد مزاحمتی رخ نداده است

در صورت استمرار و ادامه کارتان بلی میتوانند
جز ان خیر

با سلام و احترام
مخاطب گرامی مزاحمت باید به صورت مستمر صورت بگیرید و اینکه شما سو نیتی از تماس نداشتید مصداق مزاحمت نیست
موفق و پیروز باشید

سلام
با توجه به اینکه این اقدام ظرف چند دقیقه بوده و در زمان های متعدد تکرار نشده است از مصادیق مزاحمت نیست.

مزاحمت با استمرار تماس تحقق میابد

با سلام
عنوان مزاحمت برای شما صدق نمیکند و نگران نباشید