امکانش هست بجای مزایده من خودم ملک رو بردارم یا حتما باید تبدیل به پول نقد بشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #06566825

با سلام خدمت وکلای محترم
شخصی رو در دادگاه کیفری محکوم به ردمال و جزای نقدی کردیم چنتا سوال داشتم محبت کنید تک تک جوابشونو بدین
۱ طرف متواریه و وثیقش که یه ملک هست کمتر طلب بنده هست امکانش هست بجای مزایده من خودم ملک رو بردارم یا حتما باید تبدیل به پول نقد بشه
۲ اگر بعدها متهم رو گرفتم از اونجایی که همه پول ها رو خرج شخصی کرده میتونه واسه باقی پرداخت طلبم اعسار بزنه و قسطی بده.شنیدم که رد مال رو نمیشه قسطی داد و در صورت قبول قاضی میتونم اعتراض بزنم
۳ دوسال از تاریخ شکایت میگذره واسه خسارت تاخیر پولم باید همون دادگاه کیفری درخواست بدم یا دادگاه حقوقی
۴ واسه وثیقه خودم باید درخواست توقیف بدم یا بعد از اخطار و یک ماه نیمدن متهم خود دادگاه واسم ابلاغ میفرسته
۵ دادگاه و دولت هم از وثیقه سهم بر میدارن یا کامل به شاکی میرسه

ممنون از راهنماییتون و عذرخواهی بابت سوالات زیاد

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در مزایده در مرتبه دوم در صورتی که خریدار وجود نداشت مطابق مبلغ کارشناسی و در مرتبه سوم تا ده درصد پایین تر خودتان به جای طلب میتوانید دریافت کنید جهت خسارت هم باید دادخواست جداگانه داد

در مراسم امزایده اولویت با وراث هست پس می توانی بخری

مراتب خواسته خود را از مرجع اجرای احکام پیگیری نماید
دوم بابت تاخیر یا حق الوکاله،اجرت المثل باید دادگاه حقوقی اقدام کنید
و نکته اخر میتوانید حکم جلب بابت باقی ماند یا توقیف اموال منقول،غیر منقول،مسدود کردن حسابهای مالی اقدام کنید