آیا ممکن است دیوان بگه چون علائم بیماری در مرد فعلا عود نکرده پس به زن حق طلاق نمیدیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #06563342

در خرداد ۹۸ پزشکی قانونی عنوان کرد ۱- شوهرم سابقه ی ابتلا به یک نوع بیماری را در گذشته داشته اما چون الان علائمی از بیماری را ندارد پس قابل سرایت نیست
ولی چون این بیماری هر لحظه ماهیت عود کننده دارد درصورت عود مجدد و بروز مجدد علائم این بیماری قابل انتقال به سایرین از طریق مقاربت است ۲- پزشکی قانونی عنوان کرده این بیماری در اثر روابط پرخطر ایجاد شده ۳- پزشکی قانونی عنوان کرده این بیماری همچنان در بدن من وجود داره و مقاربت برایم مضر است دادگاه بدوی درخواست تمکین همسرم را رد کرد و طبق بند ۳ عقدنامه به من حق طلاق داد اما همسرم به دیوان عالی کشور اعتراض کرده که کاملا سالم است و دادگاه تجدید نظر هنوز رای قطعی در رابطه با بیماری ایشان نداده دی ماه ۹۸ دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی رو تایید کرد
و تمکین را رد کرد و به من حق طلاق داد
من با تاخیر یعنی در تاریخ ۸ اردیبهشت ۹۹ موفق شدم رای قطعی دادگاه تجدید نظر را به دیوان عالی برسانم و خوشبختانه قبول کردند و ‌گفتند احتمالا تا تیر ماه رای صادر میشه
سوال من این است
خیلی نگرانم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توضیحاتی که مطرح فرموده اید به احتمال زیاد حق طلاق شما تایید خواهد شد .