شکایت از پیج اینستا گرام چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۸ #06413113

باسلام تاریخ ۷ آذر از پیج --------------خرید داشتم و ۳ دی ماه کد رهگیری دادن و بسته برگشت خورده الان نه پول و نه بسته رو برگشت نمیدن و تقاضای هزینه پست مجدد کردن لطفن پیگیری کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتوجه به اینکه کدرهگیری جهت ارسال مرسوله دارید بهتراست علیه فروشنده دادخواست مطالبه ثمن نمایید.

با درود میتوانید طرح شکایت نمایید و موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

دادخواست استرداد ثمن را مطرح کنید

درود
به نظر هزینه پست را بدهید و دریافت کنید هزینه دادرسی باید برای طرح دعوی بپردازید لیکن می توانید دادخواست مطالبه ثمن معامله را بدهید.

سلام
با عنایت به اینکه از طریق فضای مجازی اقدام نموده آید از طریق پلیس فتا پیگیر قضیه مطروحه باشید

سلام
ازطریق پلیس فتاپیگیری نماییدمیتوانید.

باتوجه ب اینکه پول پرداخت کردید و کد رهگیری دارید میتوانید دادخواست الزام ب تحویل مبیع دهید و یا در غیر اینصورت دادخواستی مبنی بر استرداد ثمن مطرح کنید