ایا با فکس کردن وکالتنامه برای من دادگاه ازم قبول میکند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۹۴۴ #06269497

سلام وقت بخیر برادر من از کنسولگری استانبول وکالت تام بنام من ثبت کرده و شنبه باید دادگاه باشم فقط برای پرداخت پول پیش مهریه و نفقه ایا با فکس کردن وکالتنامه برای من دادگاه ازم قبول میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دادگاه باید وکیل دا گستری باشد

سلام. با فکس قبول نمی کنند چون فکس در حکم عکس هست و اصل نیست. به وزارت امور خارجه بروید و کپی برابر اصلش را دریافت کنید.

باید با وکالت نامه به وکیل دادگستری وکالت دهید اصل وکالت نامه لازم است

برای حضور در دادگاه صرفا وکیل دادگستری می تواند شرکت کند دادگاه اصل سند را ملاک قرار میدهد .

برای پرداخت نفقه،مهریه یا سایر وجوه ،می توانید وجه موردنظر را به صندوق سپرده دادگستری واریز و قبض آن را تحویل اجرای احکام دهید.

سلام باید برای طلاق وکیل اختیار کرده و وکلات دهید ب وکیل ضمنا با وکالت شما میشود در دادگاه حضور پیدا کرد جهت اطلاع دوستان

سلام
امکان شرکت در جلسه ی دادرسی توسط شما به جای برادرتان با این وکالت نامه وجود ندارد و در صورت پیشبینی در وکالت نامه باید به وکیل دادگستری وکالت بدهید و همچنین اصل وکالتنامه برای ارائه به دادگاه الزامی است