رفع توقیف ماشین که در ان مواد مخدر پیدا شده، چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۵ #06155726

تو ماشین وقتی پیدا تو کیف زنانه بود هر چی گفتم از خودم نیست قبول نکردن پس از دستگیری و ۲ شب در بازداشت مواد مخدر با قید سند ۵۰ میلیونی منو ازاد کردن الان یک ماه قاضی منو سر کار گذاشته ماشین منو ازاد نمیکنه هر چی میرم منو از اطاقش بیرون میکنه با ادم رفتار میکنه رفتارش تو سر شون بخوره ماشین منو ازاد نمیکنه ایا حق داره جلوگیری بکنه اگر راهی داره برا ازادی ماشین لطفا کمک کنید شب سال زن بچه دارم بقران ماشین کاسبیم هست حیرون شدم لطفا ماده قانون که بشه بهش اشاره کرد بهم بگید تا ازاد کنم ماشینم که تا عمر دارم دعا گو شما هستم

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ثابت شود مال شما نبوده و دادخواست ازادی ماشین دهید وگرنه ازاد نمیشود

معمولااگرمدارک قابل قبولی, نباشد رفع توقیف نمیشود

با سلام
بایستی با تنظیم لایحه ای اثبات نمایید که مواد مخدر مربوط به شما نمی باشد و اگر دادنامه صادر شده میتوانید فرجام خواهی نمایید
در غیر اینصورت کار کمی سخت میباشد،فقط سعی کنید در هر صورت اثبات نمایید

با سلام
بسته به میزان مواد مخدر دارد و در صورت اثبات این امر که متعلق به شما می باشد حتی امکان مصادره آن نیز وجود دارد