توهین مشمول کدامیک از درجات مجازات است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۱ #06057824

توهین به اشخاص عادی و تهدید پیامکی جزو مجازات درجه چند قرار میگیرند؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
‌ماده ۶۱۹ - هر کس در اماکن عمومی یا معابر متعرض یا مزاحم اطفال یا زنان بشود یا با الفاظ و حرکات مخالف شئون و حیثیت به آنان توهین نماید‌به حبس از دو تا شش ماه و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
مجازات درجه شش تعزیری

سلام طبق ماده ۶۰۸ قانون مجازات تا ۷۴ ضربه شلاق و جریمه نقدی از ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال میباشدو باید اثبات کنید چه با اسناد چه شاهد

سلام
ماده ۶۰۸ قانون : مجازات توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف نباشد شلاق تا ۷۴ ضربه و یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.
برای مجازات مزاحمت‌های پیامکی، مجرمان به مجازات تعزیری محکوم می‌شوند. این مجازات ممکن است شامل شلاق، جریمه مالی و حبس باشد. نوع مجازات نیز بسته به شخصیت متهم، دفعات و نوع مزاحمت بستگی دارد. مزاحمت تلفنی موضوعی است که علاوه بر امکان پیگیری از سوی شرکت مخابرات، از طریق دادسرا و در قالب شکایت کیفری نیز قابل پیگیری است.
بر اساس ماده ۱۹ قانون مجازت اسلامی، مجازات‌های تعزیری به هشت درجه تقسیم می‌شود:مجازات این جرم در درجه ۶ قرار می­گیرد

مجازات توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک
شلاق تا ۷۴ ضربه و یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.